Utforsk de beste Clas Ohlson-butikkene i Norge: Moss, Rygge og Orkanger

Clas Ohlson er en velkjent butikkjede som tilbyr et bredt utvalg av produkter til hjemmet, hobby, teknologi og fritid. I Norge finnes det flere Clas Ohlson-butikker som har et fantastisk utvalg og god service. I denne artikkelen vil vi utforske de beste Clas Ohlson-butikkene i Norge, spesielt i byene Moss, Rygge og Orkanger.

1. Clas Ohlson Moss

Clas Ohlson Moss ligger sentralt i byen og er en stor butikk med et bredt og variert utvalg av produkter. Her kan du finne alt fra verktøy og elektronikk til kjøkkenutstyr og husholdningsartikler. Butikken har også en avdeling med hageutstyr og planter, perfekt for de som liker å stelle i hagen eller på balkongen.

En av de mest populære tjenestene som Clas Ohlson Moss tilbyr er “klikk og hent”. Dette betyr at du kan bestille produktene du trenger på nettet og hente dem i butikken samme dag eller dagen etter. Dette er en praktisk løsning for de som ønsker å spare tid og unngå å lete etter produktene selv.

2. Clas Ohlson Rygge

Clas Ohlson Rygge er også en av de beste Clas Ohlson-butikkene i Norge. Butikken ligger i et stort kjøpesenter og har et imponerende utvalg av elektronikk og teknologi. Her kan du finne alt fra datamaskiner og TV-er til mobiltelefoner og tilbehør.

Klikk og hent er også tilgjengelig i Clas Ohlson Rygge, slik at du enkelt kan bestille elektronikk og hente det i butikken samme dag. Personalet i butikken er også kunnskapsrike og hjelpsomme, og kan gi deg råd og veiledning om produkter du er interessert i.

3. Clas Ohlson Orkanger

Clas Ohlson Orkanger er en av de nyeste tilskuddene til Clas Ohlson-familien i Norge. Butikken ligger i et moderne kjøpesenter og har et stort og variert utvalg av produkter. Her kan du finne alt fra interiørartikler og belysning til verktøy og fritidsutstyr.

Butikken i Orkanger tilbyr også “klikk og hent” som gjør det enkelt å handle på nettet og hente produktene i butikken. Dette er spesielt nyttig for de som bor i nærheten og ønsker å handle på en effektiv måte.

Oppsummering

Clas Ohlson-butikkene i Moss, Rygge og Orkanger er blant de beste i Norge. Med et bredt utvalg av produkter, god service og praktiske tjenester som “klikk og hent”, er disse butikkene et fantastisk sted å handle. Enten du trenger verktøy, elektronikk, hagemøbler eller interiørartikler, vil du finne det du trenger hos Clas Ohlson.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Clas Ohlson i Moss?

Clas Ohlson i Moss ligger på Krossrødveien 15 §

Hvor ligger Clas Ohlson i Rygge?

Clas Ohlson i Rygge ligger på Vestgårdveien 7 §

Hvor ligger Clas Ohlson i Orkanger?

Clas Ohlson i Orkanger ligger på Krokstadsenteret §

Hva er “klikk og hent” hos Clas Ohlson?

“Klikk og hent” hos Clas Ohlson er en tjeneste der du kan bestille produkter på nett og hente dem i butikken §

Hvordan fungerer “klikk og hent” hos Clas Ohlson?

For å benytte “klikk og hent” hos Clas Ohlson velger du produkter på nett, legger dem i handlekurven og velger “klikk og hent” som leveringsalternativ. Du vil motta en bekreftelse på bestillingen og blir kontaktet av butikken når varene er klare til henting §

Finnes det Clas Ohlson i Moss?

Ja, det finnes en Clas Ohlson i Moss §

Finnes det Clas Ohlson i Rygge?

Ja, det finnes en Clas Ohlson i Rygge §

Finnes det Clas Ohlson i Orkanger?

Ja, det finnes en Clas Ohlson i Orkanger §

Hva er åpningstidene til Clas Ohlson i Moss?

Åpningstidene til Clas Ohlson i Moss kan variere, men du kan finne den mest oppdaterte informasjonen på nettsiden deres §

Hva er åpningstidene til Clas Ohlson i Rygge?

Åpningstidene til Clas Ohlson i Rygge kan variere, men du kan finne den mest oppdaterte informasjonen på nettsiden deres §

Artiklen Utforsk de beste Clas Ohlson-butikkene i Norge: Moss, Rygge og Orkanger har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 35 anmeldelser