Slik får du vakkert, sunt hår

En rekke internettselskaper tilbyr i dag ganske mange forskjellige leveringsformer. Det mest populære nå for tiden er å få det levert til en pakkebutikk, hvor det er veldig fleksibelt å kunne hente dine nye produkter når det er anledning. Det er veldig enkelt, og typisk også den billigste leveringsmetoden.

Omvendt kan du veie opp fordeler og ulemper ved å få pakken sendt til din bolig eller til jobbadressen din. Det viser seg ofte å være et hakk dyrere, men også stort sett greit. Den mest prisbevisste løsningen for levering er utvilsomt at du henter produktene selv, men dette avhenger av om du bor i nærheten av e-butikkens adresse.

Leveringsevnen kan vise seg å være svært viktig dersom vi trenger bestillingen din raskt, og av den grunn er det virkelig hensiktsmessig å se på tidshorisonten for levering av det respektive produktet.

Mange nettforhandlere tilbyr en dags levering på favorittproduktene sine, men vær oppmerksom på at dette er betinget av at bestillingen sendes inn før avtalt tid, med mål om å kunne få varene distribuert før lagerarbeiderne har fri.

Enkelte internettselskaper tilbyr gratis frakt, men ofte bare når du handler for et nøyaktig beløp. I tillegg kan du vurdere den mest prisbevisste leveringsversjonen, som mange ganger – enten du er i nærheten av København, Hillerød eller Skagen – vil være å få dem til å kjøre varene dine til et hentepunkt.

Ulike forskjellige fraktløsninger

Det har vist seg å være svært praktisk for forbrukere å foreta prissammenligninger i flere butikker på nettet og derfor har mange forhandlere på nettet blitt presset til å stemple priser på produktene – for barn og babyer, så vel som for menn og kvinner – enormt, og noen ganger til og med tilby gratis levering.

Men det kan fortsatt være lukrativt å utforske noen forskjellige e-butikker etter tilbud før du fullfører transaksjonen, slik at du er sikker på å motta den billigste prisen.

Generelt anbefaler vi kjøp med standard betalingskort eller betaling med mobiltelefon. Alternativt bør du vurdere en avdragsordning som ViaBill dersom du ber om å få refundert regningen i flere avdrag.

Undersøk om nettselskapet er medlem av e-merkeordningen

Før folk handler i en nettbutikk bør du normalt se på forretningsavtalen deres, men det er det utvilsomt ikke superspennende.

Et enkelt alternativ kan derfor være å sjekke om nettbedriften er medlem av e-merkeordningen, fordi det vanligvis er et bevis på at nettbutikken opprettholder de etablerte reglene, samt at butikken er jevnlig inspisert av sakkyndige som er innenfor regelverket på området. Det er en veldig god mulighet til å få hjelp dersom du opplever vanskeligheter i forbindelse med handelen din.

Videre foreslår vi at du er kjent med de viktigste regelverkene som spiller inn i forbindelse med transaksjonen, som for eksempel bytteretten virksomheten har. Derfor er det også avgjørende at du til enhver tid oppbevarer faktura-e-posten din, slik at du kan være vitne til kjøpet i fremtiden, uansett om du kjøper en gave til gutt eller jente.

Folk bestiller via e-butikker

Trustpilot gir deg rimelig gode snarveier for å undersøke ganske mange andre kunders refleksjoner og derfor er det bra at du leser nettbutikkens kritikk før du butikk.

På samme måte gir Facebook stort sett egnede muligheter til å få innsikt i nettbutikkens kundetilfredshet. Her kan du se mange internettvarehus som tilbyr kunder å registrere en kritikk av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet er finansiert av annonser. Vi har et tett samarbeid med en gruppe e-handlere og annonserer selskapenes varer, og tar provisjon i tilfelle brukerne vi henviser gjennomfører en transaksjon.

Instruksjoner vedrørende tilbud og nettbutikker oppdateres ofte, men vi ønsker ikke å påta oss ansvar for justeringer som potensielt har blitt realisert siden vi nylig oppdaterte nettsidens data.

Slik får du vakkert, sunt hår

De fleste nettbutikker tilbyr nå noen ganger ulike fraktløsninger. En av de mest brukte er for nåværende pakkebutikker, som gir deg fleksibiliteten til å hente din nyinnkjøpte vare den dagen det passer deg. Metoden er svært smertefri, og i mange tilfeller også den billigste formen for frakt.

Du bør også planlegge å bestille varene for levering til din private bolig eller til din arbeidsplass. Fraktmetoden viser seg vanligvis å være litt mer kostbar, men på den annen side ganske enkel. Den billigste typen levering er uten tvil at du henter bestillingen selv, noe som imidlertid krever at du fysisk befinner deg i kort avstand fra e-butikkens plassering.

Leveringstiden kan være veldig avgjørende om du trenger produktet umiddelbart, og av den grunn er det veldig viktig at du ser estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

De fleste bedrifter på nettet lover levering på 1 ukedag på mange produkter, men vær forsiktig siden det avhenger av at transaksjonen blir realisert før et gitt tidspunkt, slik at de sannsynligvis kan få det nye produktet ditt sendt før kl. lageransatte har stengetid.

Noen individuelle internettlager sørger for gratis levering, men i de fleste tilfeller krever det at det kjøpes inn et visst beløp. I tillegg må du velge den mest prisbevisste leveringsformen, som typisk – uansett om du bor i nærheten av Taastrup, Hjørring eller Støvring – vil være å få produktene fraktet til en pakkebutikk.

Noen internettselskaper garanterer gratis frakt

Det er ganske smart for forbrukere å sammenligne priser fra ulike nettbutikker og av den grunn har mange nettbutikker blitt presset til å redusere salgsverdien på mange av deres produkter – for barn og babyer, men også for damer og herrer – en god del, og noen ganger gir de til og med gratis frakt.

Men fra tid til annen kan det være fordelaktig å inspisere enkelte nettbutikker for rabatter før du fullfører kjøpet, slik at du er godt informert om å motta den beste prisen.

Generelt sett favoriserer vi kortkjøp eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruke en betalingsløsning fra for eksempel ViaBill hvis du har tenkt å betale ned på beløpet over en periode.

En garanti for at e-handel overholder dansk lovgivning

Før noen kjøper fra en nettbutikk, bør de utvilsomt lese nettbutikkens vilkår og betingelser, men dette er for det meste en tid- tærende oppgave.

En annen løsning kan derfor være å finne ut om e-butikken støttes av e-merket, siden det er en forsikring om at e-selskapet forholder seg til dansk lov, samt at nettnettet butikken blir ofte sett av fagfolk som kjenner lovene i området. Det er en veldig god snarvei for å hjelpe når du støter på vanskeligheter i prosessen med handelen.

Videre støtter vi at kjøper er klar over det elementære regelverket som kan påvirke kjøpet, som for eksempel hvilken returrett e-butikken har. Derfor er det også essensielt at du fortsatt lagrer ordrekvitteringen, slik at du kan bevise bestillingen din i fremtiden, uansett om du handler for en mann eller en kvinne.

Finn ut om nettforhandleren er verifisert av e-merket

Trustpilot tilbyr et bredt spekter av greie løsninger for å tolke ulike eksisterende forbrukeroppfatninger og derved anbefales det at du blir klokere på nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook gir deg også ganske passende muligheter til å bli kjent med internettselskapets troverdighet. I tillegg ser vi til og med internettvarehus hvor man kan skrive en evaluering av bedriftens tjeneste, som også må brukes for å få et innblikk i tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har et fast samarbeid med en rekke virksomheter på nettet da vi formidler bedriftenes produkter, og tjener inn betaling dersom personen vi videresender gjør en transaksjon.

Informasjon vedrørende varer og e-butikker er til enhver tid beskyttet, men det er ikke mulig for oss å gi garantier mot endringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.